Looking For Anything Specific?

Manavgatta Yangin - 5gpo4nxo6z483m / Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.

Manavgatta Yangin - 5gpo4nxo6z483m / Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.. Yerleşim yerlerinin ortasında bulunan arazide çıkan yangın, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Poyrazın da etkili olduğu bölgede giderek genişleyen alevlere, havadan helikopterle karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya. Manavgat'ta bulunan sayıştay tesisleri'nde yangın. Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu.

Alacak verecek tartişmasi kan döktü. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Yerleşim yerlerinin ortasında bulunan arazide çıkan yangın, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangına havadan ve karadan müdahale edilirken 5 mahalle boşaltıldı.

9aa15mzl3snsxm
9aa15mzl3snsxm from iasbh.tmgrup.com.tr
Havadan ve karadan yaptığımız müdahalelerle bu parlamaları kontrol altına alıp büyümesini engelliyoruz. 9:14 son dakika… adana sarıçam'da orman yangını. Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Devlet hastanesinde ise ayakta hasta kabul edilmiyor. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakınında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Manavgatta şi̇ddetli̇ yangin by yemek egi̇ti̇mci̇n temmuz 28, 2021 0 yorumlar. 2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın meydana geldi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Mustafa yiğit'in canlı yayındaki açıklamaları: 32 yaşindaki̇ genç ölü bulundu. Binlerce hayvanın telef olduğu alanda alevler köylere de sıçradı. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… Bunu birileri yaptı benm aklımda şu var nedensizce afganlar tr geliyo ya gündemi değiştirme çabası veya otel yapcak birileri. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın meydana geldi. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Yangının çok şiddetli olmasından dolayı bazı mahalleler tamamen boşaltıldı. Manavgat'ta zincir market şubesinde yangın.

Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. 4 farklı noktada yangın… mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ta zincir market şubesinde yangın. Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Poyrazın da etkili olduğu bölgede giderek genişleyen alevlere, havadan helikopterle karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya.

8hlgnn6wwl8x5m
8hlgnn6wwl8x5m from imgrosetta.mynet.com.tr
Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın meydana geldi. Manavgat'ta yaşayan ve yangını gören bir vatandaş ile bir. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu. Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Alevler bölgedeki̇ elektri̇k santrali̇ne yaklaşmiş durumda. Manavgat'tan gelen son dakika haberleri türkiye'yi üzüntüye boğdu. Bölgeden duman yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.bölgeye itfaiye ekiplerinin yanı sıra orman genel müdürlüğüne bağlı arazözler de sevk edildi.

Antalya manavgat'ta yangın sonucu ölen kişi sayısının 3 olduğu açıklandı antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden orman yangınında ölü sayı

Mustafa yiğit'in canlı yayındaki açıklamaları: Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. 9:14 son dakika… adana sarıçam'da orman yangını. 5 mahallenin risk nedeniyle boşaltıldığı ilçede dumandan etkilenen 122 kişi hastaneye başvurdu 3 vatandaş ise hayatını kaybetti. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Şuan ülke olarak teyakkuz durumuna geçmemiz gerekiyor. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit a haber'e konuştu. Devlet hastanesinde ise ayakta hasta kabul edilmiyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın meydana geldi. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. Manavgat'ta zincir market şubesinde yangın. Antalya manavgat'ta yangın sonucu ölen kişi sayısının 3 olduğu açıklandı antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden orman yangınında ölü sayı

2 hrs · manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Yerleşim yerlerinin ortasında bulunan arazide çıkan yangın, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi. Manavgat'ta yangin dumanlar güneşi kapattı bit.ly/3bsvdm8 Poyrazın da etkili olduğu bölgede giderek genişleyen alevlere, havadan helikopterle karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya.

Zyjxnmtmlydacm
Zyjxnmtmlydacm from i2.milimaj.com
5 mahallenin risk nedeniyle boşaltıldığı ilçede dumandan etkilenen 122 kişi hastaneye başvurdu 3 vatandaş ise hayatını kaybetti. Aklım almıyor ayni anda manavgatta 4 yangin ve türkiye nin diğer yerlerinde yangın. Efeler mahallesi tekağaç mevkisindeki yerleşim yeri yakınında bulunan makilik alanda yangın çıktı. Alacak verecek tartişmasi kan döktü. Rüzgarın etkisiyle zaman zaman parlamalar olabiliyor. Manavgatta şi̇ddetli̇ yangin by yemek egi̇ti̇mci̇n temmuz 28, 2021 0 yorumlar. Manavgat'ta zincir market şubesinde yangın. 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın!

Antalya'nın manavgat ilçesinde boş arsada çıkan yangın çevresindeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü.

Rüzgarın etkisiyle zaman zaman parlamalar olabiliyor. Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… Dün saat 12:05'te manavgat'ta başlayan yangın oldukça geniş bir alana yayıldı ve bölgede tam anlamıyla bir felaket yaşandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Mithat abakan/manavagat (antalya), (dha) antalya'nın manavgat ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Bazı vatandaşlar park halindeki araçları iterek bölgeden uzaklaştırdı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Saat 12.00'de başladi antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi. Santral görevli̇leri̇ni̇n paylaştiklarina göre aci̇l önlemler alinmazsa antalya ve çevresi̇ne elektri̇k sağlamak zora gi̇recek. 28 temmuz 2021 14:47 antalya manavgat'ta büyük yangın!

Posting Komentar

0 Komentar